"Csengessünk csengőkkel,
Szeressünk szeretettel...."

-Ady Endre

 

<<  Június 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  6  7  8  91011
18
2425
29  

 

Ökoiskola

 

http://tehetseg.hu

diákönkormányzatunk honlapja

Tisztelt Szülők!

Intézményünkben 2021. márciusától új étkezési szoftver került bevezetésre. A márciusi számlák már ennek a programnak a segítségével kerülnek kiállításra, és e-mailben elküldésre önök felé. A továbbiakban is e-mailen érkeznek majd a számlák, amennyiben valaki papíralapú verziót szeretne, azt a gazdasági irodán tud kérni.

A márciusi számlák elküldése a héten megtörténik. Kérjük, jelezzék felénk, ha nem kaptak számlát, illetve, ha nem olyan e-mail címre érkezett a számla, amelyet erre a célra használni szeretnének. Minden étkezéssel kapcsolatos ügyintézést, tehát a jó e-mail címek bejelentését, lemondásokat stb. a továbbiakban az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a 06-30-824-58-11 telefonszámon tudják megtenni.
A következő napi lemondás határideje változatlanul előző nap reggel 9 óra.
A számlák kiegyenlítése:
Fontos!
Kérjük, hogy a számlákat átutalással egyenlítsék ki, gyermekenként utalva. és a közleményben a gyermek nevét, osztályát és az oktatási azonosítóját tüntessék fel (az oktatási azonosító megtalálható a számla közlemény rovatában). A program az oktatási azonosító alapján tudja az utalásokat beazonosítani, ezért kiemelten fontos ennek a szerepeltetése!

Bankszámlaszám: 10701180-48290807-51200002
Amennyiben valaki készpénzben kívánja kiegyenlíteni a számlát, azt a gazdasági irodán továbbra is megteheti.

Köszönettel
Gazdasági Osztály